onsdag 9. juli 2008

Accessories

Since my hours is all about packing these days, that's what I'll blog about. lol. So, here is the accessories I will bring with me to Australia. I wont bring much since I have to try keep the weigth-limit.. 20kilos!! But I guess I will buy alot of new things down under:)

10 kommentarer:

Camilla sa...

Masse fint :)

Britt sa...

Så mykje fint Ingvild! :)
Men er du sikker på at vektgrensa di er på 20 kg? Eg strevde nemleg med det samme då eg skulle til mexico, men då eg kom på flyplassen fekk eg vete at vi kunne ta med oss opptil 45 kg KVAR! :) Men då hadde eg mykje å gå på når eg skulle heim :)

Ingvild Marie sa...

Takk:)

Ja, har sjekka med flyselskapa.. og der står det 20kg. Men trur fint eg greie å halde meg under det ned ihvertfall:P hehe

CoutureCarrie sa...

Beautiful picks - have a wonderful trip!

Ingvild Marie sa...

Thank you:)

saray sa...

great choises! have a great time in Aus!

maia sa...

wow, kjempemye fint. fin blogg! skal du på ferie til australia? jeg MISUNNER DEG!!

Kristiane sa...

nydelige ting.. også skal du til australia og bli brun og greier;) da blir det ekstra fint med disse smykkene til huden..:)

Ingvild Marie sa...

Takk:) Ja er faktisk i australia no:) SKal studere her i 5mnd!:D

Kristiane sa...

så herlig:D skal til australia på "venninner har friår tur" i januar, blir vel tre uker eller 1 mnd. Hørt at det er den varmeste tiden også;) og da er det helt klart verst her! Så akkurat at du hadde en egen australia-blogg, så jeg skal følge med i den;)